Minder Aanpassen

Eenzaamheid

Ik moet (niks)

Ik tel niet mee

Hondenmensen

Ik ben Rosanne

Ik ben een snelle denker en een harde werker. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben plichtsgetrouw. Ik ben creatief, ik heb een grote fantasie en kan intens genieten van kleine dingen. Ik ben gevoelig. Ik geniet van contacten met anderen en ik ben vervolgens graag alleen om alle prikkels te verwerken. Ik slaap veel. Ik ben analytisch en heb veel mensenkennis. Dat is handig wat ik begrijp niet alle sociale situaties vanzelf. Ik heb goede sociale vaardigheden maar niet zulke goede relationele vaardigheden. Ik heb wel behoefte aan sociale relaties. Dat is hard werken voor mij, maar gelukkig ben ik een harde werker. Ondanks dat harde werken voel ik mij toch vaak eenzaam. En ook moe. Dan moet ik alleen zijn en uitrusten. Als ik dat niet doe kan ik depressief worden. Het leven voelt vaak net te zwaar. Toch ben ik wel een positief persoon.

Ik ben autistisch. Ik ben overspannen. Ik ben bi. Ik ben psycholoog. Ik ben christen. Ik ben Amsterdammer. Ik ben een vrouw en ik ben 37. Ik ben Rosanne

Blogs over geloof, hoop, leven en alles wat daarmee te maken heeft

Delen Mag!

Vind je het leuk wat je hier leest? Dan ben je vast niet de enige! Deel deze blog in jouw omgeving, want samen kunnen we meer mensen bereiken die wellicht met dezelfde dingen worstelen als jij en ik;)